BAKOS ORSOLYA gyógytornász - Tel.: +36 30 746 2728 - E-mail - Gyöngyös & Nagyréde Területén

Ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció

  • csípő -,térdprotézis műtétre való felkészítés ill.műtét utáni gyógytorna
  • alsó végtag amputált betegek gyógytornája

A nagyízületi betegségek sebészi kezelésében az endoprtotézis beültetések az ortopédia legnagyszerűbb vívmányai, hiszen a beteg egycsapásra megszabadul a már évek óta tartó fájdalomtól. Az ilyen ízület pótló műtéteket a betegek a legtöbb esetben félelemmel várják. Nem csoda, hiszen igen nagy műtétnek számít és mint minden műtétnek, ennek is megvannak a kockázatai. Ezért a legjobbat tesszük magunkkal, ha szakember segítségével, tudatosan készülünk a műtétre. A testi és lelki felkészülés biztonságot ad, valamint a műtét utáni rehabilitációt is jelentősen megkönnyíti.

Amputáció

Tragédia fiatalnak és idős embernek egyaránt. A gyógytorna jelentősége ez esetben sem kérdés, nem is részletezném, úgy hiszem egy ilyen jellegű műtétet követően magától értetődő minden ember számára.
Kiemelném viszont hogy a lelki egyensúly milyen hatalmas jelentőséggel bír a folytatáshoz. Elfogadás, megbékélés, akaraterő. Én már tudom, hogy újra teljes életet él majd és újra járni fog és ebben minden segítségem és tudásom az Öné.