BAKOS ORSOLYA gyógytornász - Tel.: +36 30 746 2728 - E-mail - Gyöngyös & Nagyréde Területén

ONLINE Gyógytorna


Mi szükséges az online otthoni kezeléshez?
  • Elsősorban stabil internet kapcsolat, okos telefon vagy laptop.
  • Skype, Viber, Messenger.
  • A problémához kapcsolódó orvosi leletek, papírok e-mailben.
  • Világos színű, lehetőleg szűkebb tornaruha (cicanadrág, rövidnadrág, top vagy póló) Az állapotfelmérés alkalmával előfordulhat, hogy le kell venni a felső részt.
  • Hely a tornához (talajon, torna matrac vagy ágy, egy szék)

Hogyan zajlik az online kezelés?
Előre egyeztetett időpontban találkozunk online.
Ha az állapotfelmérés is online zajlik, első körben megbeszéljük a probléma okát, a várható eredményeket, választ adok minden kérdésre. Speciális gyakorlatokkal, alapos kikérdezéssel feltérképezem a fizikális állapotát, majd kezdődhet a gyógytorna.
Ha első alkalommal szükséges a személyes jelenlét, az állapotfelmérést követően együtt tornázunk, segítem a gyakorlatok helyes kivitelezését, közben sokat magyarázok, begyakoroljuk a lényeges mozdulatokat, így következő alkalommal online már minden ismerős lesz.


Milyen lehetőségek vannak?
Az online alkalmankénti kezelések és a bérletek mellett még 2 féle csomaggal tudunk segíteni.

„Megoldom magam” I.
Egy alkalommal házhoz megyünk. A megbeszélés és az állapotfelmérést követően együtt tornázunk, majd leírjuk a gyakorlatsort. Ezután 1 hét múlva kontroll torna online.


„Megoldom magam”II.
Két alkalom online gyógytorna. Első alkalommal átbeszéljük a problémát, elvégezzük az állapotfelmérést, tornázunk egyet, majd leírjuk a gyakorlatokat. 1 hét múlva kontroll torna szintén online.


Referenciák

"Egy rossz esés okán 2014 óta gyógytornàzom, és szükségem volt valakire, aki házhoz jön. Orsi lassan egy éve jár hozzám “edzést” tartani. Nem hagytunk fel ezzel a jó szokással most sem, Skypeon keresztül ugyanúgy eddzünk tovább, mint előtte.
A képernyőn keresztül is mindig követi, hogy a mozdulataim pontosak legyenek, feszítsek, lazítsak, ha kell. Az első on-line alkalomtól fogva nagyon gördülékenyen haladnak az óráink.
Természetesen várom, hogy Orsi újra házhoz jöjjön, de most már azt is tudom, bármi történjen is, gond nélkül tudunk edzeni on-line!" F. Péter


"Kezdetben kicsit idegenkedtem tőle. De az első alkalom után rá kellett jöjjek hogy így is tökéletes. Engem nem kell mozgatni, így abszolút nincs szükség személyes jelenlétre. Skype keresztül is tökéletes a kommunikáció illetve egy megfelelő minőségű telefonnal is megoldható a rendszeres torna! Bizonyos szempontból még kényelmesebb is. ( Sajnos ilyen formában is észre veszik ha valamit nem jól, vagy fél vállról veszek! Nincs csalás :) )" W.Viktor


"Ülő foglalkozást végzek 30 éve légkondicionált irodában. Az utóbbi években a hideg-szélre izmaim, ízületeim fájdalommal reagáltak, a mozgásterjedelmük beszűkült. Emiatt kértem Orsi segítségét.
Az állapot felmérés után a legegyszerűbb gyakorlatok végrehajtásával kezdtünk, majd fokozatosan haladtunk az erősítő és a nyújtó gyakorlatokkal. Az elmúlt másfél hónapban a vészhelyzet miatt online tartjuk a tornát. Orsi szakértő szeme a monitoron keresztül is látja, ha javítani kell a mozdulatban. Figyelembe veszi, ha valamelyik terület érzékenyebb, fájdalmasabb. Kedvessége, barátságos ösztönzése mellett a nehezebb gyakorlatokat is megcsinálom.
Fokozatosan visszanyerem az erőmet, a fájdalmak jelentősen csökkentek és a hétköznapi életben is könnyebben végzem a munkát.
Ezúton is köszönöm szépen és nagyon hálás vagyok!" Ágnes (54)


"Kedves gyógytornázók és leendő tornázók!
A kialakult vírushelyzetre való tekintettel a tornámat online kezdtük el folytatni.
Mivel fontos a folyamatos torna, nagyon örültem ennek a lehetőségnek.
Igen hasznosnak és praktikusnak találom ezt a módszert, hiszen saját környezetünkben kényelmesen végezhessük a tornánkat szakavatott, lelkes gyógytornásszal.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a tornázási formát.
Rohanó világunkban nem mellékes az utazási idő megspórolása.
Próbálják ki Önök is, és meglátják nem fognak csalódni.
Üdvözlettel : egy elégedett tornázó "