BAKOS ORSOLYA gyógytornász - Tel.: +36 30 746 2728 - E-mail - Budapest Egész Területén

Bemutatkozás

Bakos Orsolya, gyógytornász

Mióta kinőttem a gyerekkorból az egészségügyben tanulok és dolgozom. Ápolónőként kezdtem (Korányi S. Eü. szki, Miskolc), majd tudásomat a főiskolán (DOTE-EFK, 2001-2005.) gyarapítottam tovább. A diploma megszerzése után az otthonápolás területén helyezkedtem el és azóta is ebben dolgozom. A vizitek során az adott probléma kezelésén túl, fontosnak tartom, hogy a páciens megértse a betegsége/állapota lényegét, valamint igyekszem életviteli tanácsokkal is ellátni, hogy a mozgás újra szabad és fájdalom mentes, a világ pedig kerek legyen.Horváth Eszter, gyógytornász

A mozgás és az egészséges életmód mindig is jelentős szerepet játszott az életemben. Diplomás gyógytornászként végeztem Pécsen, majd a Semmelweis Egyetem mester fizioterapeuta képzésén bővítettem tudásom, emellett természetgyógyász és kineziológiai tanulmányokat is folytattam.
Fontos számomra a test-tudatosság kialakítása, a probléma forrásának kezelése és megszüntetése. A gyógytorna nem egy átmeneti megoldás, hanem életmód, mellyel a gyógyulás útjára léphetünk és könnyebbé tehetjük életünket.

Csapó Zsuzsanna, gyógytornász

Szegeden végeztem 2003-ban és már a kezdetektől az otthonápolásban tevékenykedem. Szeretem ezt a módját a gyógytornának, mert a páciens a megszokott, nyugodt környezetében gyógyulhat.
Volt sportolóként tudom mennyire fontos a mozgás, de csak a megfelelő, személyre szabott. Fontosnak tartom, hogy a kliensem a számára összeállított, egyéni, gyógyulását segítő gyakorlatokat kapja, hogy mielőbb érezze a javulást és jobban érezze magát. Ha szabadon tudunk mozogni, lelkünk is mosolyog!